Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Elbistan'da Hava

Haberler

  • "Devlet Gücünü Gösterdi" (04 Temmuz 2008)

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Ergenekon Operasyonu kapsamında yapılan gözaltıları değerlendirdi. Doğan, gözaltına almaların devletin gücünü gösterdiğini söyledi.




  • Hastanede Yaşama Döndü (03 Temmuz 2008)
    Hastanede Yaşama Döndü

    Elbistan'da Ceyhan Nehri'ne düşerek boğulan 3 yaşındaki Gül Düdükçü, hastanede yapılan müdahalelerin ardından yaşama tutundu.




  • "Madımak Oteli Müze Yapılsın" (03 Temmuz 2008)

    Cumhuriyet Halk Partisi Elbistan İlçe Teşkilat Başkanı Avukat Mehmet Uzun, 2 Temmuz 1993 tarihinde meydana gelen Sivas olaylarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. 37 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayların kınandığı basın açıklamasında Uzun, CHP İlçe Yönetimi olarak Madımak Oteli'nin müze yapılmasını istediklerini belirtti.




  • Karahasanlı Gençler Futbol Turnuvasında Buluştu (03 Temmuz 2008)
    Karahasanlı Gençler Futbol Turnuvasında Buluştu

    Karahasanuşağı Köyü gençleri, kendi aralarında kurdukları 8 takım ile futbol turnuvası düzenledi. Turnuvada mücadele eden takımlardan Kartal Spor Sorumlusu Hüseyin Kartal, turnuva sonunda şampiyon takımın oyuncularına çeyrek altın verileceğini söyledi.




  • Kenevir Operasyonları Devam Ediyor (03 Temmuz 2008)
    Kenevir Operasyonları Devam Ediyor

    Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerce ilçede yapılan kenevir operasyonları devam ediyor. En son yapılan operasyonda 93 kök hint keneviri ele geçirildi.




  • Özdemir'den Tanılır'a Brifing (03 Temmuz 2008)
    Özdemir'den Tanılır'a Brifing

    Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Nurhak'a bağlı Yeşilkent ve Kullartatlar Beldeleri’ni ziyaret etti. Yeşilkent ziyaretinde Belediye Başkanı Cuma Özdemir, Vali Tanılır'a beldenin sosyal, ekonomik, eğitim ve sağlık durumu hakkında bilgiler içeren bir brifing vererek, doktor, okul ve sulama kanalı gibi konularda destek istedi.




  • Güler; "İhaleler İptal Edilmeyecek" (03 Temmuz 2008)
    Güler;

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, 26 Haziran 2008 tarihinde gerçekleştirilen Afşin-Elbistan C ve D Termik Santrali ihalelerinin kesinlikle iptal dilmeyeceğini söyledi.




  • 3 Aylar Bugün Başlıyor (03 Temmuz 2008)
    3 Aylar Bugün Başlıyor

    Bugün, 3 ayların başlangıcı ve Regaib Kandili. Elbistan Müftüsü Ramazan Tolan, bu aylarda Allah'ın lütuf ve kereminin müminlerin üzerine sağanak sağanak yağdığını belirtirken Regaib kandili dolayısıyla bugün akşam Yatsı Namazı'dan sonra Çarşı Atik ve Ulu Camii'nde Mevlid-i Şerif okutulacağını söyledi.




  • İşyeri Hırsızlıkları Aydınlatıldı (03 Temmuz 2008)
    İşyeri Hırsızlıkları Aydınlatıldı

    Önceki gün bir markette meydana gelen hırsızlık olayında hırsızlar suçüstü yakalandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü, son zamanlarda ilçemizde meydana gelen işyeri hırsızlıkları aydınlatarak 3 kişiyi adalete teslim etti.




  • Ayrandede Futbol Turnuvasının Şampiyonu "Tanır Belediyespor" (03 Temmuz 2008)
    Ayrandede Futbol Turnuvasının Şampiyonu

    Tanır Belediyesi tarafından düzenlenen "Ayrandede Hayati Vasfi Taşyürek" futbol turnuvasıda sona gelindi. 12 takımın 3 grupta mücadele ettiği turnuvada Tanır Belediye Spor şampiyon oldu.




  • Promosyon Parasıyla Emniyete Araç Aldılar (02 Temmuz 2008)
    Promosyon Parasıyla Emniyete Araç Aldılar

    Nurhak İlçe Emniyet Amirliği personeli, örnek bir davranış göstererek banka tarafından kendilerine verilen promosyon parası ile İlçe Emniyet Amirliği'ne sıfır kilometre yeni araç aldılar.




  • Gücük Köyü'ne Köy Odası Yapılıyor (02 Temmuz 2008)
    Gücük Köyü'ne Köy Odası Yapılıyor

    Elbistan'a bağlı Gücük Köyü'nde köy halkı el ele vererek çok amaçlı bir Köy Odası yaptırıyor. Odanın 5 bin 100 metrekare arsa üzerine yapıldığını belirten Köy Muhtarı Kazım Kumçur, odanın düğün, bayram ve cenaze yemeklerinde köy halkının kullanımına sunulacağını söyledi.




  • TOKİ, Kampanyayı Uzattı (02 Temmuz 2008)
    TOKİ, Kampanyayı Uzattı

    Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ocak ayında başlatmış olduğu kampanyasını yılsonuna kadar uzattı. Kampanya çerçevesinde Elbistan'da şu anda 141 konut satışta olurken, fiyatları 64 bin ile 88 bin YTL arasında değişen konutlar için 55 kişi başvurdu.




  • "Gönül Köprüsü" Afşin'de (02 Temmuz 2008)

    Turkcell ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında İstanbul'un çeşitli semtlerinden 360 öğrenci Afşin Eshab-ı Kehf ile Afşin Elbistan A ve B Termik Santrali'ni ziyaret etti.




  • İşte ÇEVRECİ Santral! (01 Temmuz 2008)
    İşte ÇEVRECİ Santral!

    'Çevreci Termik Santral' diye lanse edilen Afşin-Elbistan B Termik Santrali, kül döküm sahası olmamasından dolayı hemen yanındaki araziye bıraktığı 12 milyon ton külün çıkan rüzgarla tozmasıyla birlikte açık adeta çevreyi katlediyor. Dün çıkan rüzgarla kendi küllerine kaybolan Santralın İşletme Müdürü Galip Gülbahar, külün çevreye zarar vermemesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken, bu sorunun Çöllolar Kömür Havzası'nın faaliyete geçmesiyle çözüleceğini söyledi.




  • Şahin; "Kongrede Zafere Ulaşacağız" (01 Temmuz 2008)
    Şahin;

    Şeker-İş Sendikası Elbistan Şubesi Başkan Adayı İsmail Şahin, Akçırı Alabalık Dinlenme Tesisleri'nde delegelerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Şahin, 5 Temmuz'da yapılacak olan kongrede zafere ulaşacaklarını söyledi.




  • Yüzbaşı Tüney Horasan'a Atandı (01 Temmuz 2008)
    Yüzbaşı Tüney Horasan'a Atandı

    Elbistan Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Özgür Tüney, Erzurum'un Horasan İlçesi Askerlik Şubesi Başkanlığı'na atandı. Elbistan'da görevini en iyi şekilde yapmaya gayret ettiğini belirten Tüney, burada görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.




  • Alican Başçavuş'tan Veda Ziyareti (01 Temmuz 2008)
    Alican Başçavuş'tan Veda Ziyareti

    Diyarbakır'a atanan Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Alican Ergül Bizim Elbistan Gazetesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Ergül’ün yerine atanan Jandarma Kıdemli Başçavuş Oğuz Turan Türkyılmaz da yer aldı.




  • "Mitinge Elbistan'dan Yoğun Katılım Oldu" (01 Temmuz 2008)

    Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Elbistan Temsilcisi Mehmet Bolat, hafta sonu Malatya'da düzenlenen Milli Egemenlik Mitingi'ne Elbistan'dan çok sayıda vatandaşın katıldığını belirterek, mitimg ile halkın dayatmalara sessiz kalmayacağını tüm Türkiye'ye duyurduklarını söyledi.




  • Yılmaz Parıltı Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı'na Atandı (30 Haziran 2008)
    Yılmaz Parıltı Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı'na Atandı

    Elbistan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yılmaz Parıltı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından Ankara'ya Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı'na atandı. Parıltı'nın yerine ise Bodrum Hakimi Atilla Oğuz atandı.




  • Nurhak'ta Görkemli Açılış (30 Haziran 2008)
    Nurhak'ta Görkemli Açılış

    Cumartesi günü Nurhak'ta yapılan Hükümet Konağı ile İlçe Emniyet Amirliği binalarının açılışı ve Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni ilçede bayram havası yarattı. Törenlere Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır başta olmak üzere, Nurhak dışında Kahramanmaraş, Elbistan, Göksun, Ekinözü ve Afşin İlçeleri’nden çok sayıda daire amiri ile Nurhak halkı büyük ilgi gösterdi.




  • "Hava Kirliliğine Hayır" Konseri Ertelendi (30 Haziran 2008)

    Doğa Savaşçıları Çevre Örgütü Elbistan Temsilcisi Poyraz Poyrazoğlu, bölgedeki hava kirliliğine dikkat çekmek amacıyla 3 Temmuz 2008 tarihinde yapılması planlanan ve Kıvırcık Ali'nin sahne alacağı konserin, 3 Temmuz’un Regaip Kandili'ne denk gelmesi ve Kıvırcık Ali'nin yoğun programı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.




  • Başkomiser Altuğ Emniyet Amiri Oldu (30 Haziran 2008)
    Başkomiser Altuğ Emniyet Amiri Oldu

    Nurhak İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli Başkomiser Alpaslan Altuğ, rütbe terfi sınavını kazanarak emniyet amirliğine terfi etti.




  • "Gezilerimize Tüm Bayanlarımız Davetlidir" (30 Haziran 2008)

    AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Yüksek, bir basın toplantısı düzenleyerek bayanlara yönelik çeşitli geziler düzenlediklerini ve gezilere isteyen tüm bayanların katılabileceğini söyledi.




  • Mesleki Eğitimde İstihdam Atağı (30 Haziran 2008)
    Mesleki Eğitimde İstihdam Atağı

    Afşin Mesleki Eğitim Merkezi 2008 eğitim yılından birbirinden farklı kurslar açarak, işsizlerin iş umudu olmaya devam ediyor.




  • Maraş'taki Elbistanlılar Tek Çatı Altında (30 Haziran 2008)
    Maraş'taki Elbistanlılar Tek Çatı Altında

    Kahramanmaraş'ta yaşayan Elbistanlılar, kısa adı Elbistan-Der olan Kahramanmaraş'ta Yaşayan Elbistanlılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında toplandılar.




  • Emniyetin Kontrolleri Arttı (30 Haziran 2008)
    Emniyetin Kontrolleri Arttı

    Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezindeki kontrollerini artırdı. Emniyetin hemen hemen her gün şehrin değişik noktalarında denetimler yapması, vatandaşlarca olumlu karşılanıyor.




  • "Her Yıl 4 Büyüklüğü'nde Deprem Bekleniyor" (28 Haziran 2008)

    Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Deprem Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yapan Elbistanlı İnşaat Mühendisi Gökhan Kılıç, Deprem ve Yapı Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilge Siyahi ile Elbistan'ın deprem tehlike analizini yaptıklarını söyledi. Kılıç, yapılan analiz sonunda Elbistan'da meydana gelebilecek en büyük depremin 5.9 şiddetinde olabileceğini düşündüklerini ve bölgede her yıl 4 şiddetinde deprem beklendiğini ifade etti.




  • "Suriye Kapısı Açık" (28 Haziran 2008)

    Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy, Mayıs ayında plastik kapı pencere alanında faaliyet gösteren esnaflarla yapılan görüşmeler sonunda toplantıya katılanların kendilerine 4 isim verdiklerini belirterek; "Suriye'ye yatırım imkanı devam ediyor ve Suriye'nin kapısı esnaflarımıza açık. 10 kişilik bir heyet olması durumunda oda olarak randevu alıp esnaflarımızı Suriye'ye götürürüz” dedi.




  • Açılış ve Temel Atmayı, Vali Tanılır Yapacak (28 Haziran 2008)
    Açılış ve Temel Atmayı, Vali Tanılır Yapacak

    Nurhak'ta yapımı tamamlanan Hükümet Konağı ile Emniyet Amirliği binalarının açılışı ve 40 yataklı Nurhak Devlet Hastanesi'nin temeli, bugün Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır'ın da katılacağı bir törenle yapılacak.




Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2024 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com