Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Elbistan'da Hava

Haberler

  • Huzurevi Yardımında Son Nokta EPÜSAD’tan (12 Haziran 2008)
    Huzurevi Yardımında Son Nokta EPÜSAD’tan

    Mayıs ayının 29’unda ilk bağışı yapılan Huzurevinin tamamlanması için belirlenen paranın son bağışı Elbistan Petrolcüler Derneği (EPÜSAD) tarafından yapıldı.




  • Hastane Yönetimine Teşekkür Ziyareti (12 Haziran 2008)
    Hastane Yönetimine Teşekkür Ziyareti

    Elbistan Kaymakam Vekili Ahmet Altıntaş, başarılı çalışmalarından dolayı Elbistan Devlet Hastanesi yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Hastane yöneticileri, Elbistan Protokolü'ne dün hastane yemekhanesinde bir öğle yemeği verdi. Yemekten sonra hastanenin değişik bölümlerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Vekili Ahmet Altıntaşa, Başhekim Dr. Murat Gönen hastane hakkında bilgiler verdi.




  • Mustafa Erbilen den Nezaket Ziyareti (10 Haziran 2008)
    Mustafa Erbilen den Nezaket Ziyareti

    Yaklaşık 8 ay önce Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini bırakıp, Yalova Devlet Hastanesine giden Yrd. Doç. Dr. Mustafa Erbilen gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, gazetemiz Editörü Meltem Göçere; gazeteniz aracılığı ile görüşemediğim tüm dostlara sevgi ve selamlarımı iletmek istiyorum dedi.




  • Vali Tanılır, Alemdarı Ziyaret Etti (10 Haziran 2008)
    Vali Tanılır, Alemdarı Ziyaret Etti

    Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Afşine bağlı Alemdar Beldesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Tanılır a kasaba hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Erol Kara, 12 işçi ve 2 memur ile belde halkına hizmet etmeye çalıştıklarını, imkânları ölçüsünde beldedeki eğitim ve sosyal faaliyetlere de katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.




  • Otomobilin Üstüne Ağaç Devrildi (10 Haziran 2008)
    Otomobilin Üstüne Ağaç Devrildi

    Azerbaycan Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Sağanak yağışın neden olduğu olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.




  • Kenevir Operasyonları Başladı (10 Haziran 2008)
    Kenevir Operasyonları Başladı

    Yaz mevsimin gelmesi ile birlikte kenevirlerin yetişmesi üzerine Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı nın kenevir operasyonları da başladı. Dün yapılan bir operasyonda 352 kök Hint keneviri ele geçirildi.




  • Metrekareye 35 Kilo Yağış Düştü (10 Haziran 2008)
    Metrekareye 35 Kilo Yağış Düştü

    Dün öğle saatlerine başlayan sağanak yağışta Elbistan da metrekareye 35 kilogram yağış düştü. Yetkililer, sağanak yağışın bugünde beklendiğini söyledi. Sağanak yağış Doğan Kasabası nda da su baskınlarına sebep oldu.




  • Jandarma ve Yerel Medya Yeşil Sahalarda (10 Haziran 2008)
    Jandarma ve Yerel Medya Yeşil Sahalarda

    Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ile yerel medya mensupları dostluk maçında buluştu.




  • EDK Ali Gölünde (10 Haziran 2008)
    EDK Ali Gölünde

    Faaliyetlerini hızla sürdüren Elbistan Dağcılık Kulübü (EDK) geçtiğimiz Pazar günü Ali Gölü ne yaptıkları yürüyüş hakkında bir basın toplantısı düzenlendi.




  • Paris Pasajında Patlama (10 Haziran 2008)
    Paris Pasajında Patlama

    Malatya Caddesinde bulunan Paris Pasajında patlama meydana geldi. Çay ocağında meydana gelen gaz sıkışmasının neden olduğu patlamada pasajdaki işyerlerinin camları kırıldı.




  • Yüksek Okul Önünde Kaza 1 Yaralı (10 Haziran 2008)
    Yüksek Okul Önünde Kaza 1 Yaralı

    Elbistan a bağlı Doğan Kasabasında Elbistan Meslek Yüksek Okulu önünde kamyonun yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 öğrenci yaralandı.




  • EKDAV Spor Finalde (10 Haziran 2008)
    EKDAV Spor Finalde

    EKDAV Spor, Tanır Belediyesince düzenlenen Hayati Vasfi Taşyürek Futbol Turnuvasında finallere kaldı.




  • Elbistan, Misafiri Ağırladı (10 Haziran 2008)
    Elbistan, Misafiri Ağırladı

    Türkiye genelinde turneye çıkan İzmir Devlet Tiyatrosu, Elbistan da Misafir adlı oyunu sergiledi. Yaren geleneğinin anlatıldığı tiyatro oyununa Elbistan halkı büyük ilgi gösterdi.




  • Son OKS Yapıldı (10 Haziran 2008)
    Son OKS Yapıldı

    İlköğretim 8. sınıfların girdiği ve bu yıl son olan Ortaöğretim Kurumlar Sınavı (OKS) Pazar günü yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Kızmaz, sınavın sorunsuz geçtiğini belirtirken, sınava kimliğini getirmeyen öğrencilerin sınava alınmadığını söyledi.




  • Kanada Kavakları Kesiliyor (10 Haziran 2008)
    Kanada Kavakları Kesiliyor

    Elbistan Belediyesi, şehir merkezinde bulunan kanada kavaklarını vatandaşların pamukçuklardan rahatsız olmasından dolayı kesiyor.




  • Metro Turizme Görkemli Açılış (10 Haziran 2008)
    Metro Turizme Görkemli Açılış

    Metro Turizm Elbistan Acenteliği, hafta sonu düzenlediği görkemli bir törenle Elbistan halkının hizmetine girdi. İlk seferini İstanbul’a yapan Metro Turizmin açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.




  • Polisle Köylüler Birbirine Girdi (09 Haziran 2008)
    Polisle Köylüler Birbirine Girdi

    EÜAŞ Genel Müdürü Sefer Bütünün arazileri kamulaştırılan köy ve beldelerin muhtar ve başkanları ile yapmış olduğu toplantıya alınmayan köylüler, polisle tartıştı. Tartışmada köylüleri dağıtmak isteyen polislerin müdahalesi sert oldu ve yaşanan arbede de 3 kişi yaralandı.




  • Avlanma Ağustosta Başlıyor (09 Haziran 2008)
    Avlanma Ağustosta Başlıyor

    Çevre ve Orman Bakanlığının 2008-2009 Av Dönemi Merkez Av Komisyonu Kararı Resmi Gazete de yayımlandı. Karar göre ilçemizde avlanma, bıldırcın ve üveyik 16 Ağustos 2008 tarihinde başlayacak.




  • Yaşananların Tek Sorumlusu AKP dir (09 Haziran 2008)
    Yaşananların Tek Sorumlusu AKP dir

    Anaysa Mahkemesinin türban kararı ile ilgili olarak Anavatan Partisi Elbistan İlçe Başkanı Emri Kaya ile İlçe Sekreteri Aydın Gözüaçık bir açıklama yaptı. Kaya ve Gözüaçık, kararı doğru bulmadıklarını belirtirken, gelişen olumsuzlukların sorumlusunun AK Parti olduğunu söylediler.




  • Karar, Siyasi Bir Karardır (09 Haziran 2008)
    Karar, Siyasi Bir Karardır

    Memur-Sen Elbistan Temsilcisi Mehmet Bolat, Anayasa Mahkemesinin başörtüsü kararı hakkında bir açıklama yaptı. Bolat, Anaysa Mahkemesinin vermiş olduğu kararın hukuki olmaktan çok siyasi bir karar olduğunu söyledi.




  • Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı 1 Yaralı (09 Haziran 2008)
    Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı 1 Yaralı

    Cumartesi günü Elbistan da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.




  • Yapımında 15 Bin, İşletmede 5 Bin Kişi Çalışacak (07 Haziran 2008)
    Yapımında 15 Bin, İşletmede 5 Bin Kişi Çalışacak

    Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EAÜŞ) Genel Müdürü Sefer Bütün, 26 Haziran tarihinde ihaleleri yapılacak olan Afşin-Elbistan C ve D Termik Santralleri’nin yapımında 15 bin, faaliyete geçtiğinde ise en az 5 bin kişinin çalışacağını söyledi.




  • Şampiyon Demircilik (07 Haziran 2008)
    Şampiyon Demircilik

    1. Bahar Kupası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, finalde Gündere Sporu 2-0 mağlup eden Demircilik Spor oldu. Şampiyon, kupasını Demircilik Belediye Başkanı Şahin Temurun elinden aldı.




  • EÜAŞ, B de İstişare Toplantısı Yaptı (07 Haziran 2008)
    EÜAŞ, B de İstişare Toplantısı Yaptı

    EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Afşin-Elbistan B Termik Santralinde istişare toplantısı yaptı. EÜAŞ Genel Müdürü Sefer Bütün ile genel müdürlükten gelen yetkililerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda sorunlar görüşülerek çözüm yolları arandı.




  • Metro Turizm Yarın Açılıyor (07 Haziran 2008)
    Metro Turizm Yarın Açılıyor

    Metro Turizm Otobüs İşletmesi, yarın düzenlenecek olan bir törenle açılıyor. Metro Turizm yazıhane Müdürü Sermest Genç, açılışın saat 14.00’de gerçekleşeceğini belirterek tüm Elbistan halkını açılışa davet etti.




  • Kanlı Biten Kavgaya 2 Tutuklama (07 Haziran 2008)
    Kanlı Biten Kavgaya 2 Tutuklama

    Önceki gün 2 kişinin bıçakla yaralanmasıyla sonuçlanan kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi, dün adliyeye sevk edildiler. Şüphelilerden 2si mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.




  • OKS Sınavı Pazar Günü Yapılacak (07 Haziran 2008)
    OKS Sınavı Pazar Günü Yapılacak

    Her yıl Haziran ayında düzenlenen Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı (OKS) 8 Haziranda yapılacak. Saat 10:00 da başlayacak olan sınava ilköğretim 8.sınıf öğrencileri katılacak.




  • 9 Yaşındaki Öğrenciyi Elektrik Çarptı (04 Haziran 2008)
    9 Yaşındaki Öğrenciyi Elektrik Çarptı

    İsmet Paşa İlköğretim Okulunda okul bahçesinde bulunan elektrik trafo binasına girmeye çalışan 9 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi Aykut Canulaşı elektrik çarptı. Aykut Malatyaya sevk edilirken, veliler okulların bahçesinde elektrik trafo binasının bulunmasının çok tehlikeli olduğunu ifade ederek; Bir okulun bahçesinde elektrik trafosunun bulunması ne kadar doğru? sözleri ile trafoların okul bahçelerinden kaldırılmasını istediler.




  • Av Tüfeğiyle Oynarken Hayatını Kaybetti (04 Haziran 2008)
    Av Tüfeğiyle Oynarken Hayatını Kaybetti

    Elbistana bağlı Akbayır Kasabasında 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Aslıhan Yaman, av tüfeğiyle oynarken hayatını kaybetti.




  • Paksoy, Bakan Çağlayan İle Görüştü (04 Haziran 2008)
    Paksoy, Bakan Çağlayan İle Görüştü

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 63. Olağan genel Kuruluna katılan Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.




Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2024 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com