Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Elbistan'da Hava

Video Haber

  • "Can Güvenliğimiz Kalmadı" (21 Ekim 2010)

    Enerji Bir-Sen Elbistan Temsilcisi Tacettin Dal, Afşin-Elbistan A ve B Termik Santralleri ile AEL İşletme Müdürlüğü'ndeki hizmet alımları ihalelerini kazanan bazı firmaların işi şartnameye uygun olarak yapmadığını, işin kontrolünü yapan personelin de tehdit ve darp edildiğini öne sürerek; "Can güvenliğimiz kalmamıştır" dedi.




  • "Kurbanlık Sıkıntısı Türkiye Tarihinde Bir İlk" (21 Ekim 2010)

    Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Doç Dr. Hüsnü Yusuf Gökalp, MHP Elbistan İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökalp, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık sıkıntısı yaşandığını, bunun da sorumlusunun hükümet olduğunu söyledi.




  • "Et İthalatı Kanıma Dokunuyor" (20 Ekim 2010)

    Elbistan Ziraat Odası'nın Toprak, Bitki ve Su Analiz Laboratuarı'nın açılışında bir konuşma yapan Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Doç. Dr. Hüsnü Yusuf Gökalp, Türkiye'nin dışarıdan et ithal etmesine değindi. Dünyada hayvancılığı, koyunculuğu en iyi Türk insanının bildiğini söyleyen Gökalp; "Şimdi Türkiye eti de Litvanya'dan, Estonya'dan mı alıp gelecek. Bu benim kanıma dokunuyor" dedi.




  • Hurdaya Dönen Otomobilden Sağ Çıktı (19 Ekim 2010)
    Hurdaya Dönen Otomobilden Sağ Çıktı

    Afşin'e bağlı Kabaağaç Köyü'nde önünde giden reflektörsüz römorka arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil paramparça oldu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü kazayı yaralı olarak atlattı.




  • Elbistan Belediyespor, Kayseri'yi Eli Boş Gönderdi (19 Ekim 2010)
    Elbistan Belediyespor, Kayseri'yi Eli Boş Gönderdi

    Elbistan Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında karşılaştığı Kayseri Yol Spor'u 1-0 mağlup ederek ligin ikinci haftasında 3 puanla tanıştı.




  • 126 Kilometre Koşacaklar (18 Ekim 2010)
    126 Kilometre Koşacaklar

    24 Ekim 2010 Pazar günü sabah saat 05.00'te startının verileceği dünyanın en hızlı Ultra Maraton Koşusu'nda koşacak olan İbrahim Şahin ile Sadık Şahin bir basın toplantısı düzenledi. Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman'ın da katıldığı basın toplantısında İbrahim Şahin ile Sadık Şahin koşuya hazır olduklarını söylediler.




  • İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı (18 Ekim 2010)
    İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

    Elbistan'da Cumartesi günü 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralanırken, araçlarda da büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.




  • Kan Bağışına Dikkat Çekmek İçin Dünyayı Dolaşıyorlar (16 Ekim 2010)
    Kan Bağışına Dikkat Çekmek İçin Dünyayı Dolaşıyorlar

    Dünyadaki insanları kan bağışına davet etmek için Fransa'dan bisikletle yola çıkan Julien Leblay ve Marion Dumas ile Japonya'da yaşayan arkadaşları Arnaud Moutinot'ın durakları Elbistan oldu.




  • "Bizi Siyasi Malzeme Yapmayın" (16 Ekim 2010)

    Arsalarının üzerinden geçen yüksek gerilim hatlarının yeraltına alınması sırasında yaşanan 14 saatlik elektrik kesintisinin ardından yapılan eleştiri ve açıklamalarla ilgili olarak arsanın ortaklarından Mehmet Şahin bir basın toplantısı düzenledi. Şahin, kendilerinin siyasi malzeme yapıldığını belirterek hiçbir siyasi oluşumla bağlarının olmadığını söyledi.




  • Kaya; "Yetkilileri Göreve Çağırıyoruz" (14 Ekim 2010)
    Kaya;

    MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kaya, Pazar günkü yaşanan 14 saatlik elektrik kesintisi nedeniyle yetkililerin cevaplaması gerektiği soruların olduğunu belirterek yetkilerden kamuoyunu bilgilendirmesini istedi.




  • Gaz Kaçağı Otomobili Kül Etti (13 Ekim 2010)
    Gaz Kaçağı Otomobili Kül Etti

    Elbistan'da bir otomobil seyir halindeyken Battalgazi Köprüsü'nde birden alev aldı. Gaz sızıntısından dolayı çıktığı öğrenilen yangında otomobil kül olurken, içinde bulunan Mehmet Atalay (33) ve Arda Atalay (31) isimli 2 kardeş yaralandı.




  • "Sinekli Kantarı Açılsa Bu Kuyruklar Olmazdı" (12 Ekim 2010)

    Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, kilometrelerce uzunluğundaki pancar kuyruğu nedeniyle çiftçilerin çok mağdur olduğunu belirterek; "Afşin'de Sinekli Kantarı var ve şu anda boş duruyor. Afşin'in 150 bin ton pancarı var. Bu pancar oraya alınsaydı buradaki bu kuyruk oluşmazdı" dedi.




  • "Kaynakları En İyi Şekilde Değerlendirmek İçin Strateji Belirleyeceğiz" (12 Ekim 2010)

    Enerji Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, linyit kömürü bakımından Türkiye'nin en büyük rezervine sahip olan Afşin-Elbistan Bölgesi'ndeki Kaynakların en iyi şekilde değerlendirmek için bir strateji belirleyeceklerini, o nedenle de enerjinin üst düzey yetkilileri ile bölgeye çıkarma yaptıklarını söyledi.




  • "Mevcut Şartlarda C ve E Santralleri Yapılamaz" (11 Ekim 2010)

    Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Genel Müdürü Halil Alış, yapımı planlanan Afşin-Elbistan C ve E Termik Santralleri'nin mevcut şartlarda yapılamayacağını, Afşin-Elbistan A Termik Santrali'nde Baca Gazı Arıtma Sistemi'nin olmayışının da içinde olduğu olumsuz şartları giderme adına çalışmalar yürüttüklerini söyledi.




  • Soğukkanlı Planlarıyla Hırsızları Yakalattılar (08 Ekim 2010)
    Soğukkanlı Planlarıyla Hırsızları Yakalattılar

    Elbistan'da meydana gelen hırsızlık olayında 3 kişi apartman sakinleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Kayseri nüfusuna kayıtlı olan ve Kayseri'de ikamet eden 3 kişi hırsızlık yaptıkları iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.




  • "PTT Beni ve Kızımı Mağdur Etti" (07 Ekim 2010)

    37 yaşındaki Mustafa Şen, 11 yaşındaki kızına ait işitme raporların yer aldığı zarfın PTT Elbistan Şubesi'nde kaybolduğunu öne sürerek; "Rapor olmadığı için kızıma işitme cihazı alamıyorum. PTT beni ve kızımı mağdur etti" dedi.




  • Parayı Unuttuğundan Haberi Olmadı (06 Ekim 2010)
    Parayı Unuttuğundan Haberi Olmadı

    Elbistan Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Yekta Metal Sahibi Cazip Yekta, işyerinin önünde elemanı tarafından bulunan ve içerisinde 530 TL bulunan çantayı sahibine iade etti. Çantanın sahibi Ali Karakoç, Cazip Yekta'ya teşekkür ederken; "Çantayı unuttuğumun farkında bile değilim" dedi.




  • "Pazar Yerimizin Tabanı Betondan Olsun" (06 Ekim 2010)

    Yunus Emre Mahallesi sakinlerinden Ahmet Arıcı, Cumartesi günleri kurulan açık Pazar yerinin tabanının çakıl olmasından dolayı yeterince temizlenemediğini belirterek; "Mahalle sakinleri olarak pazar yerinin tabanının ya asfaltla ya da betonla kaplanmasını istiyoruz" dedi.




  • Kamyonla Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 4 Yaralı (05 Ekim 2010)
    Kamyonla Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 4 Yaralı

    Elbistan Şeker Fabrikası önünde kamyonla otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Can pazarının yaşandığı kazada Şeker Fabrikası Personeli Durdu Söyler (48), Durdu Avcı (45) ve Hacı Pıçak hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı.




  • 'Traktöre Çarpmayayım' Derken Takla Attı (05 Ekim 2010)
    'Traktöre Çarpmayayım' Derken Takla Attı

    Elbistan-Göksun Karayolu'nun Karaelbistan Kasabası çıkışında meydana gelen trafik kazasında kamyon takla atarak ters dönerken kamyon içindeki 2 kişi kazayı küçük sıyrıklarla atlattılar.




  • Adnan Menderes Bulvarı'nda Asfaltlama Çalışmaları Başladı (02 Ekim 2010)
    Adnan Menderes Bulvarı'nda Asfaltlama Çalışmaları Başladı

    Elbistan Belediyesi ile Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Adnan Menderes Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Avukat Durmuş Küçük, yolu 15-20 Ekim tarihlerinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.




  • REMS Makineleri Ustalardan Tam Not Aldı (01 Ekim 2010)
    REMS Makineleri Ustalardan Tam Not Aldı

    Doğalgaz, kalorifer ve sıhhi tesisatçılar için özel olarak üretilen REMS Makineleri'nin bayiliğini alan Durmuş Yekta Metal Hırdavat Sanayi Gazları Limited Şirketi, yeni çıkan ürünlerin tanıtımını yaptı. Ürünler, ustalar tarafından tam not aldı.




  • "Türkiye Hakkındaki Önyargılarımız Değişti" (27 Eylül 2010)

    Londra'da yaşayan Türklerle daha iyi bir iletişim kurmak amacıyla Elbistan'a gelen İngiliz Polisleri, Elbistan'dan ayrılmadan önce bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. Polislerden Susan Wright, İngiliz Polisi'nin Türkiye hakkında önyargıları olduğunu, ziyaretten sonra bu ön yargının tamamen değiştiğini söyledi.




  • Türk Kültürünü Öğrenmek için Elbistan'a Geldiler (25 Eylül 2010)
    Türk Kültürünü Öğrenmek için Elbistan'a Geldiler

    İngiliz Polisi, Kuzey Londra'da yaşayan Türk toplumunu daha iyi anlayabilmek ve suç olaylarında onlarla işbirliği yapabilme adına Türklerin kültürünü öğrenmek için Türkiye'ye 4 kişilik bir heyet gönderdi ve 4 İngiliz Polisi, Elbistan'a bağlı Kantarma Köyü'nü ziyaret etti.




  • Kur'an Kursu Binasında Ders Başı (21 Eylül 2010)
    Kur'an Kursu Binasında Ders Başı

    Elbistan'a bağlı Söğütlü Kasabası Fatih Mahallesi'ndeki Geçit İlköğretim Okulu öğrencileri, kasabadaki Kur'an Kursu'nun binasında eğitim-öğretime başladılar. Belediye Başkanı Ramazan Yüce okulun çürük raporu olduğunu belirtirken, veliler de bir an önce okulun yapılmasını istediler.




  • Elbistan Otobüsü Kaza Yaptı: 1 Ölü, 39 Yaralı (15 Eylül 2010)
    Elbistan Otobüsü Kaza Yaptı: 1 Ölü, 39 Yaralı

    Elbistan'dan İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü, Nevşehir'in Avanos İlçesi'nde şarampole yuvarlandı. Kazada 40 kişi yaralanırken, Nevşehir ve Kayseri'deki hastanelere kaldırılan yaralılardan 53 yaşındaki Ali Can hayatını kaybetti.




  • "15-20 Günde Temel Atılmaz" (14 Eylül 2010)

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Elbistan Baro Temsilcisi Avukat Mevlüt Kurt'un yapılması planlanan adalet sarayı hakkında 'Adalet Bakanımız söz vermesine rağmen somut adım atılmadı' sözleri için; "Nasıl bir somut adım bekliyorlar? 15-20 günde temel atılmaz" şeklinde konuştu.




  • Parti Başkanlarının Sandığından Evet Çıktı (14 Eylül 2010)
    Parti Başkanlarının Sandığından Evet Çıktı

    12 Eylül'de gerçekleştirilen referandumda bazı sandıklardan ilginç sonuçlar çıktı. Referandumda bazı sandıklarda sadece 1 evet çıkarken, parti başkanlarının sandıklarından da evet çıktı.




  • Elbistan 'EVET' Dedi (13 Eylül 2010)
    Elbistan 'EVET' Dedi

    Elbistan referandumda kararını vererek anayasa değişiklik paketine 'evet' dedi. Elbistan'da 86 bin 349 seçmenin 68 bin 768'i sandık başına gitti. 67 bin 384 seçmenin 47 bin 619'u ‘evet’ derken, 20 bin 215 seçmen 'hayır' dedi.




  • Mucize Kurtuluş (13 Eylül 2010)
    Mucize Kurtuluş

    Elbistan'da otomobilin köprünün bariyerlerine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında korkuluk demiri otomobilin içine kadar girerken sürücü kazayı kırık bacakla atlattı.




Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2024 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com